Jul, jul, jul..


Nu är julstressen i full gång. Det är julklappar och julmat 24 timmar om dygnet. Varför lär man sig aldrig från tidigare år och är ute i god tid för en gångs skull? Lillgrabben har gjort julkort på löpande band. Hittills har alla dagiskompisar och fröknar fått, andra kompisar och även kusinerna. Nästa på tur är grannarna... Det går åt en del papper och julklistermärken. Antar att posten också gläds åt hans julkortsiver!! Han har också postat julklapp åt sin mamma och nu återstår att se om hon gör likadant eller om han får vänta till efter nyår. Eller som han själv sa "jag skickar till mamma, men hon glömmer nog att skicka till mig" och sedan var det inget mer med det. För honom var det så självklart.

Paus..

haft lite paus i bloggandet. Längre uppehåll än blondinbellas berömda bloggpaus på fyra dagar.
Varit less på allt gnat med biomamman. Att ständigt ta skit, hela tiden missförstås, alltid få sura och tvära svar och inse att det fortfarande i hennes värld är så att jorden kretsar runt henne. Tror att känslan bara kan benämnas på ett sätt:
F R U S T R A T I O N... Vet inte vilket som varit värst, väntan på Tingsrätt, Länsrätt och Hovrätt när man var mitt inne i vårdnadstvisten eller det man väntar på nu. Väntan på vad som ska vara den utlösande faktorn för att biomamman ska starta en ny vårdnadstvist. Ibland undrar man om man blivit paranoid. Som alltid är det lättare att veta man har än att fundera vad man kan mista och i så fall när.


RSS 2.0